22.4.07

??




Unohtui koko päiväkirja hetkeksi aikaa. En ole kyllä kovin paljon tässä lähiaikoina tallilla rampannutkaan. Viikko sitten oli tunti jossa treenailtiin esteille lähestymistä ihan mini ristikolla. Se on muuten yllättävän vaikeaa hommaa(köh köh, vaikka allani olikin paukku!!). Samaisella tunnilla Vilikin sai ensimmäisen ratsastajan tiputettua selästä, Noora kuitenkin kiipesi urhoollisesti takaisin vaikka häntäluu saattoi olla kyllä muutaman päivän kipeä. Siis eihän se Vili ketään tahallaa tiputtanut, mutta kompuroi vain. :) Ei siitä kuitenkaan sen enenpää.


Kun olen tässä kipeänä ollut niin ei ole oikein ollut intoa käydä tallilla, tulee nimittäin aina nuha siellä ollessa, varsinkin nyt kun hevoset tiputtavat karvojaan ja pöllyävät niin maan penteleesti. Yhtenä päivänä kävin kuitenkin kuvailemassa tahassa polleja. Niin ja sain kokeilla Helin ja Suvin hopiaheppaa. Mentiin kentällä ilman satulaa. Hyntskitkin tesmasivat uutuutta. Tässä muuten uudesta Vili-pojasta kuva, Hopiastakin tulee kunhan säät vaan muuttuvat suosiollisemmiksi.

Ah, niin ja yhtenä päivänä olimme maastossa Lauran(Polle) ja Helin(Hopia) kanssa. Minä idiootti menin ottamaan Likan joten lenkki oli suhteellisen hidastemponen, ainakin minun osaltani. Vaikka kentällä Likan kunto ei enää lopu niin maastossa muut jaksaisivat laukata paljon kauemmin kuin Likka. :D Tällä kertaa oli turvallinen maastolenkki, ei yhtään jännittäviä tilanteita, mitänyt Pollen kaasu oli vähän herkässä. ;)

Ei kommentteja: