23.3.07

KapulaMaasto

Nyt viimein postit ovat päässeet ajan tasalle ja alan puhua mitä TÄNÄÄN tapahtui. Ei sillä että olisi mitään eritysitä tapahtunut, mutta jauhanpa taas kakkelia. Tänään tuli testattua mitä ihmeitä kiinalainen ruoka ja talli tekee krapulaiselle mielelle ja ruumiille. :D

Tai siis kaikkihan lähti siitä että minun PITI lähteä Lapualle katsomaan tamma- ja varsanäyttelyä, mutta krapuloissa tajusin herätyskellon tarkoituksen hieman väärin. Herääsin sitten vasta kun koko näyttely oli ohi, joten menin foorumille hillumaan. Kaisu sai sitten houkuteltua minut mukaan Seinäjoelle viemään Myyn papereita, ja hakemaan tunnistuaikaa. Helikin lähti seuraksi...koska juttu oli levinnyt, että käymme kiinalaisessa! Nyt en kyllä ymmärrä miten tämä liittyy tallitapahtumiin joten täytynee luovuttaa. Otin muuten kuvia Nöpöstä kun muut roikkuvat netissä ihailemmassa mahdollista uutta asukasta. :)




Jollain kumman tavalla minut saatiin myös houkuteltua(vaikka ei se kyllä mitään vaatinut) maastoon. Alunperin suunnitelmana oli mennä Pollella ja Ringolla ilman satulaa köpsyttelemään ja tutkimaan uusia reittejä. Mutta, kuten aina, suunnitelman muuttuivat koska nopeudennälkämme kasvoi. Hevosetkin vaihtuivat, Heli otti Pakin, minä Myyn. Suvi ja Laurakin tulivat mukaan Röllillä ja Likalla. Rölli oli muuten taas kerran ihan kiinnostavan mutapeitteen päällensä saanut!


Kun selkään oli päästy(kiitos loistaville avustajille: Seijalle ja Kirsille), matka alkoi vähintäänkin arvelluttavana. Olimme päässeet oikein pihatien päähän kun Likka unohti, että sen pitää itse pysyä pystyssä. Se siis suomeksi sanottuna lemasi. Suvi pysyi aika taitavasti selässä vaikka ohjatkin tuli kaulan yli! Istui vaan satulan edessä ja manasi meille, että jos emmä tule alas ja auta sitä niin se ei enää koskaa puhu meille. xD Mikä oli sinänsä aika huvittavaa kun Suvi kumminkin oli siellä hevosen selässä...Noh, matka siis jatkui kuitenkin. Tais siis tässä vaiheessa Paukku oli jo ehtinyt kyllästyä eikä halunnut enää maastoon(Helin mukaan sitä pissatti liikaa). Menimme siis epämääräisessä järjestyksessä lopun matkaa, aina järjestystä vaihdellen.


Pelätty laukkasuora oli mutainen. Siinäpä se olikin. :D Kyllä kura lensi. Ilmeisesti Rölli ei päästänyt aivan täysiä, koska Myy pysyi aivan kevyesti sen perässä! Tai siis, seuraavalla kerralla kun menen sillä maastoon, haluan kyllä kovemmat kuolaimet, koska jarruja ei totaalisesti ollut laukan aikana! Ei mitään vaikutusta vaikka suurinpiirtein makasin lautasilla ja kiskoin ettei juostaisi Röllin päälle! Viimeksi maastoreisulla Myy kyllä totteli hyvin ohjasapua, tämä oli toivottavasti vain tälläinen pikku hairahdus. Laukan jälkeen ryhmityimme kahteen joukkoon koska Likalla ja Myyllä ei ole mahdollisuuksia pysyä käynnissä Röllin ja Paken perässä. Tallille tultiin varmaan 15 minuuuttia myöhemmin kuin Heli ja Laura, kerran käytiin taas ojassa matkan varrella, tällä kertaa en kuitenkaan tippunut. Oli taas rytmiryhmällä viisas maasto, mutta mikään ei ole kyllä voittanut ajattelemattomuudessaan sitä syksyllä pilkkopimeässä tehtyä "nyt mennään käytiä rämpiään"-seikkailua josta siitäkin tuli lopulta laukkamaasto, täysin pimeällä. Heli meinasi jopa laukata Pavella Even ja minun päälle kun ei kuulemma näkynyt mitään. Kuului vaan Paven kimeä hirnunta kokoajan lähestyvän. :D

Minunhan ei pitänyt tänään mennä edes tallille, mutta niin vaan sinne eksyy. Sainpahan hyvästellä Ringon, kun se lähtee nyt ensi sunnuntaina, kisojen jälkeen siis, kotiin. :( Oli se semmoinen palloponi ettei toista.

Ja kuten jälleen kerran tallilla keskuteltiin oudoista asiosita. Paskanjauhannan lomassa treenasimme Valtsun kanssa näyttelyä vasten. Nyt se meni todella hienosti kentällä, ravi ei kyllä tullut mutta seuraavalla kerralla otamme raipan jo mukaan treenaamaan. Valtsu seisoikin nätisti ja paljon pitenpään kuin eilen! Sitä myös puunatiin kolmen ihmisen voimin. :) Karvaa lähti niin maan perkeleesti! Nyt jäi ylväälle orille tyttömäiset letit päähän jotta tukka taipuisi samalla puolelle. Vaikka minulla on kyllä epäilyseni sen suhteen kun sitä karvaa on aivan kauhea määrä siinä samassa kohtaa.

Seurasimme myös kun Laura "ratsasti" Tuulta. Olen satavarma että Tuuli olisi kyllä mennyt paremmin, mutta Laura pelkäsi tappavansa "vauvan, joka on jokapuolella". Terve. Lauran ratsatus oli siis tämän näköistä:




Ei kommentteja: