27.3.07

Koulukisat

Sunnutaina olimme Suvia ja Lauraa kannustamassa suurella joukolla kun heillä oli ensimmäiset tallin ulkopuoliset koulukisat. Ratsuina toimivat Ringo ja Myy. Kunpikaan ei ollut moksiskaan kisapaikalla olemisesta tai kuljetuksesta, Myyn vetopaniikki vain aiheutti ongelmia satulan laittamisessa ja selkään nousussa. :(
Suvi tuli C:n luokassa komanneksi ja sai valkoisen ruusukkeen, Laura tuli viidenneksi. B:n luokassa molemmat saivat hyväksytyn suorituksen mikä oli vaatimuksena aluelupien saamiseen. Eli loistavasti siis meni ensimmäisiksi koulukisoiksi! Molenpien molemmista suorituksista on video, mutta Photophuket sekoili joten en saanut ladattua niitä tänne. Kuvassa on Suvi ja Laura verkaamassa.


Kisojen jälkeen myytä testasi kisapaikan järjestäjä joka etsi ilmeisesti ratsua jollekkin valmennettavalleen. Ihastuivat kyllä Myyhyn mutta eihän hevosta nyt siltä seisomalta myyty. :D Lupasivat soitella Kaisulle myöhemmin(Kaisu joutui lähtemään kesken kisojen kun oli saanut Ileltä noro-virus tartunnan ja oksenteli kuin hullu). Kaikki vain toivoisivat ettei Myytä myitäisi.


Kun Kaisu kerran sairastui, Eino toimi luottokuskinamme ja ajoi meidät turvallisesti kotiin. :) Kävimme vain nakkaamassa ponit talliin ja äkkiä koko konkkaronkka hakemaan nesteeltä ruokaa. Kun sieltä reissulta sitten palasimme, oli Carita jo palannut hakemaan Ringoa kotiin. lentävä lihapulla seisoi jo kopissa ja hörähti meille viimeiset hyvästit. Näin Ringon tuntiponin ura Polestarissa oli ohi ja se siirtyi taas kotiin omien tyttöjensä ratsatettavaksi. :´(


Illemmalla harjoittelin vielä Valtsun kanssa mäträreitä varten. Nyt taas meni vähän huonommin sillä treenasimme kentän "oudossa" päässä. Mutta ilokseni huomasin että Valtsu oli oppinut käskyt "seiso" ja lyhyen naksauksen kun saa lähteä liikkeelle! Raviin en sitä vieläkään saanut, kun en vielä harjoitellut raipan kanssa. Seuraavalla kerralla alkaa sitten raippaa tutustuttaminen. :) Nyt pesin myös Valtsun jalat. Toki vain käytävällä ja märällä harjalla, kun pesupaikalle meneminen yksin tuntui hieman epäturvalliselta. Ei ollut poika moksiskaan kun sai rauhassa seistä ja katsella maisemia vaikka räiskyttelin vettä sen jaloissa.

Ei kommentteja: